2022 | LIEPĄ PLANUOJAMA SAVAITGALIO STOVYKLA MOTERIMS

SAVAITGALIO STOVYKLA MOTERIMS 
,,Moterų draugystės ir bendrystės jėga pliusų sistemoje,, 
 

Vasara – puikus metas pabūti gamtoje, atgauti jėgas, prisipildyti naujos energijos ir skirti laiko sau. 

Tačiau dažnai to laiko rasti sau būna gana sunku. Esame pernelyg užimtos, svarbūs ir skubūs reikalais, įsipareigojimai rūpintis kitais, pinigų stygius ir kitos priežastys įtraukia į rutiną, kurioje nepastebimai užstringame.  Kartais nepavyksta paleisti ir tai, kas jau išgyventa. Kartais nejučia į tai, kas visai nemalonu vis sugrįžtame. Atrodo atleidome, bet vistiek pykstame. Atrodo padarėme viską, o galbūt net daugiau nei viską, bet jausmas visteik lyg nepakankamai ar nepakankamai gerai. Atrodo lyg viską turime, bet kažko trūksta. Kartais sukamės toksiškų santykių rate ir iš jo neišeiname. Nedrįstame pasakyti ne nei vyrui, nei vaikams, nei tėvams,nei darbdaviams. Dažnai pagauna Aukos-agresoriaus-gelbetojo trikampis ir būdamos net ir labai sąmoningos vistiek įstringame. Jausmas – ne daiktas, nepaimsi ir neišmesi. Taigi stovykla apie tai, kaip su viskuo išbūti. Nieko nemokant, priimant, palaikant ir gerbiant. Galime neigti, bet bogai būna visoms, pačioms stipriausioms ir pačioms gabiausioms, nes visi esam tieisog žmonės. O bendrystė gydo, bendrystėje pasikrauname jėgų, dalinamės patirtimi, priimame kitokį žmogų ir jį gerbiame tokį, koks jis yra. Ieškome ne minusų, kaip esame įpratę, o pliusų 😊
 
Čia nebus retušuotų nuotraukų ir melagingų postų kaip socialiniuose tinkluose. Čia nereikia suknelių ir lūpų dažų, aukštakulnių ir firminių drabužių. Čia reikia Tavęs. Tokios, kokia esi. Ir mes Tavęs laukiame, nes esam tikros, kad esi savotiškai tobula, vienintelė, nepakartojama ir laiminga. 
 
Jeigu tu pavargai nuo bėgimo, skubėjimo ir kasdienybės ir nori sustoti ir mėgautis kiekviena akimirka, pabūti gamtoje, tai ši stovykla tau. 
 
Kviečiame! Tavęs laukia bendras darnus laikas bendraminčių rate. O taip pat  mankštos, patyriminiai žygiai, meditacija, gardus Kazano puode mūsų pačių ant laužo gamintas maistas, maudynės  kubile, upelyje, sąmoningumo praktikos, dainos prie laužo, pirtis. 

Moterų stovyklos  PRELIMINARI PROGRAMA:

Laukiamos visos, kurios pasiruošusios skirti laiko sau ir augti!
 
KAINA: 100€  (3 dienoms su maistu). Gyvenimas savo palapinėse. Į kainą įskaičiuotas maistas, geriamas vanduo, dušas, pirtis, kubilas. Gaminamės pačios Kazano puode lauko sąlygomis lauko virtuvėje.
 
STOVYKLOS VIETA: Verpikų km. Slavikų sen. Šakių raj. unikalioje vietoje, gamtos apsuptyje, kur rytais kieme galima išvyksti danielius, elnius, zuikį ir klausytis paukščių giesmių. 
 
GYVENIMAS: Miško ir upelio lankoje savo palapinėse
 
KADA? Atvykimas liepos 15d. nuo 17val. iki 18val.(penktadienį).
Išvykimas liepos 17d.17 val.
 
STOVYKLOS KAINA: 100eur. 
Jei nori dalyvauti, bet negali sau to leisti,  skambink telefonu 860069751, ieškosime galimybių. 
 
REGISTRACIJA: tinklapyje www.pilietiskumoakademija.lt skiltyje Registracja į stovyklą
Registracija patvirtinama pervedus 40 eur. avansą, kuris yra negrąžinamas.
 
REKVIZITAI
Sąskaitos Nr. LT827300010171015303
Swedbank
Všį Pilietiškumo ugdymo akademija
Paskirtis: Už savaitgalio moterų stovyklą
 
Nekantraujame susitikti! 😉 
 
Kilus klausimams visada kreipkitės :
MB.tel. Nr. 860069751

 

Jolita Kuncaitienė